Één Dag Hypnotiseur

Hypnose Leren Nu Of Nooit!

Hypnose Nu of Nooit!
Je kunt ook Hypnotiseur worden in één dag

Altijd al willen weten wat hypnose is? Altijd al iemand willen hypnotiseren? Je bent nieuwsgierig en wilt nu wel eens weten hoe hypnose echt werkt? Dan ben je hier op het juiste adres. Je staat namelijk op het punt om te ontdekken hoe je iedereen kunt hypnotiseren, zonder gebruik te maken van een dure cursus of ingewikkelde boeken. Je wordt zelf hypnotiseur. Spannend hé?

Je kunt hypnose leren in 1 dag! Ook kun je bijna iedereen binnen 5 minuten hypnotiseren. Het vinden van praktische informatie over hypnose is lastig. Er zijn genoeg boeken te vinden in de bibliotheek, maar deze zijn bijna allemaal gebaseerd op de oude technieken van hypnose. Bovendien leer je hypnose niet uit boeken, net zo min als je autorijden uit boeken kunt leren. Hypnose moet je gewoon doen!

Het is nu tijd om voor jezelf te ervaren wat hypnose is. Ik ben er klaar voor om de geheimen van hypnose te onthullen aan jou!
In slechts één dag leer je prachtige technieken om iedereen snel in hypnose te brengen. Laat anderen versteld staan van je geleerde technieken. Geef je eigen demonstraties waar je maar wilt!
Doorbreek je oude patronen, doe eens iets anders! Nu ben je in de gelegenheid om iets heel unieks te leren, namelijk hypnose. Hypnose is een prachtige en veelzijdige methode om mensen te helpen bij tal van klachten.

Hypnose is veilig en fun en je zal mensen verbazen met je geleerde technieken. Je hebt geen speciale vooropleiding nodig om mee te doen aan deze training. Dit is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die persoonlijk wil groeien en nieuwe wegen wil ontdekken: man, vrouw, jong en oud. Of je nu interesse hebt in hypnose als entertainment of dat je liever mensen wilt helpen, de in deze hypnose workshop aangeleerde technieken zijn van grote waarde. In deze hypnosetraining zul je op een leuke en enthousiaste manier hypnose leren.

Al na één dag ben je in staat om op een verantwoorde wijze hypnose toe te passen en dat bij iedereen, altijd en overal. Je leert de basis van hypnose en daarnaast een aantal snelle inductietechnieken (instant inductions) toe te passen. Stel je maar eens voor; je bent op een feestje en geeft een demonstratie. Binnen enkele seconden zijn de eerste vrijwilligers diep in hypnose. Laat ze hun handen ‘vastplakken’ of naam vergeten, succes verzekerd!

Zo leer je eenvoudig Hypnotiseren
Deze hypnosedag is een doe-dag. Op deze dag zul je naast de nodige theorie ook veel praktische kennis opdoen. Uiteraard worden alle praktische oefeningen voorgedaan waarna je direct zelf aan de slag kunt. Door onze unieke leermethodiek ben je al snel in staat om mensen op een ethisch verantwoorde wijze te hypnotiseren. Hypnose leren was nog nooit zo eenvoudig!
Omdat één dag toch relatief kort is, hebben we alle, voor deze workshop overbodige informatie, weggelaten. Een aantal onderwerpen die tijdens deze dag aan bod komen zijn:
Wat hypnose echt is, en vooral ook wat het niet is
Testen om na te gaan hoe vatbaar iemand is voor hypnose
Fixatiemethode, een oude inductiemethode met bijvoorbeeld een zakhorloge
Moderne, zeer snelle inductiemethoden (van enkele seconden tot enkele minuten in diepe trance)
De verschillende trancediepten (licht, matig en diep)
De gevaren en de ethiek van hypnose
De context en intentie van de hypnotiseur
Catalepsie en amnesie (bijvoorbeeld tijdelijk je naam vergeten)
Zo Leer Je Eenvoudig Hypnotiseren

 

Info & Registratie

Datum: TBD
Tijd: TBD
Plaats: Tweeschaar 12, 4822 AT Breda
Disclaimer:
Deelname Aan Deze Training En Toepassen Van Mijn Methode Vervangt Geen Reguliere Behandelingen Door Een Arts. Ook Vervangt Het Geen Medicamenten En Wij Doen Geen Beloftes Ten Aanzien Van Genezing Van Ziekten. Wij Leren Je Slechts Methodes Aan, Welke Je Kunt Gebruiken Om Jouw Toestand En Situatie Te Verbeteren Of Je Cliënten Hiermee Beter Te Kunnen Helpen.