Mijn naam is Yousef M. Hosseini en ik ben Hypnotiseur, eigenaar van hypnosepraktijk HYPNOHELP en ontwikkelaar van Emotionele Healing. Hypnose is mijn passie en ik gebruik hypnose in combinatie met andere methoden om positieve veranderingen te bewerkstelligen bij mijn cliënten.

Mijn cliënten zijn mensen zoals u met moeilijke uitdagingen in hun leven zoals stoppen met roken, afvallen, verslavingen, angsten en fobieën. Ook mensen met weinig zelfvertrouwen, allergieën of fysieke problemen en klachten zoals chronische pijn kunnen gebruik maken van mijn diensten.Dankzij het gebruik van krachtige en bewezen technieken help ik mijn cliënten in het overwinnen en oplossen van hun problemen en klachten in slechts één of twee korte sessies.

Dus u hoeft niet lang te lopen met uw problemen. Neem vandaag nog de beslissing om af te komen van uw probleem.Door jaren ervaring met verschillende technieken en het ontwikkelen van mijn eigen methode ben ik in staat geweest om veel mensen te helpen (zie ervaringen) om de baas te zijn over hun eigen lichaam en gedachten.

Ik ben ervan overtuigd dat ik u kan helpen met uw problemen zodat u weer in harmonie kunt leven met uzelf, uw familie en uw geliefden.Misschien vraag u af hoe ik dit doe. Ik kan mijn methode beschrijven in drie stappen:

1- De eerste stap is in contact komen met uw onderbewuste. Hier is de bron van alle informatie, dingen waar u zelf niets meer over weet.

2- Toepassen van mijn revelutionere methode, Emotionele Healing om de oorzaak van uw probleem achter te halen.

3- Weghalen van de oorzaken van uw probleem. Hierdoor wordt u vrij van uw probleem en krijgt u innerlijke rust en uw probleem zal tot veleden behoren.