Emotional healing

Emotionele Healing Made Easy

Een onvergetelijke ervaring

hypnose

Emotionele Healing

Emotionele healing is tot stand gekomen door een combinatie van emotion code, hypnose en Swan-technieken. Door de combinatie van deze drie krachtige technieken is er een nieuwe methode ontstaan die nergens in Nederland wordt onderwezen. Ik heb deze methodologie ontwikkeld zodat de oorzaak van problemen snel en met hoge nauwkeurigheid opgespoord en opgelost kan worden. Ik wil graag deze methodiek met jullie delen.

Deze training is bedoeld voor therapeuten die hun technieken willen verbeteren en een revolutionaire techniek willen toevoegen aan hun “tool box”. In deze training ga je leren hoe lichamelijke en mentale klachten uitingen zijn van energetische verstoringen of blokkades in het energiesysteem van ons lichaam.

Met deze methode kom je snel in contact met het onderbewuste. Daarmee kan ons lichaam, een deel van ons onderbewuste, via een kinesiologisch bevragingsproces aan de antwoorden komen die ons helpen om achter de oorzaak te komen van je klacht, zowel geestelijk als fysiek.

Het uitzoeken van vastzittende emoties wegens de energetische blokkade en het opheffen van deze blokkade zijn de belangrijkste onderdelen van deze methodiek. Voor het behandelen en het opheffen van blokkerende emoties met deze techniek hoef je weinig tot geen verdere geschiedenis of andere informatie te hebben. Daarom gaan wij niet terug naar een traumatisch ervaring en wij hoeven niets te herbeleven.

Als therapeut ben je altijd op zoek naar nieuwe, verbeterende methodes om je cliënten effectiever te kunnen helpen. Hier is je kans om je kennis naar een hoger niveau te brengen met deze unieke methode.

Ervaring Deelnemers

Hypnose training in combinatie met Emotionele Healing
Datum: TBD
Tijd: TBD
Plaats: Tweeschaar 12, 4822 AT Breda
Kosten: 398,- Euro incl. BTW, incl. Thee, Koffie en lunch

Boek je ticket hier!