Emotional healing

Een onvergetelijke ervaring

hypnose

Emotionele Healing

  Wil je cliënten, vrienden of je familie helpen om zich beter te voelen? Wil je stoppen met het lezen van scripts tijdens jouw sessies om je cliënten te helpen? Wil je volledig vertrouwen krijgen in het behandelen van je cliënten?
  Hoe voelt het wanneer je glimlach ziet op de gezichten van je cliënten wanneer je hen helpt om de negatieve emoties bij hen weg te nemen. Ik zie vaak cliënten die zo blij zijn dat ze in een sessie van hun probleem af zijn door het gebruik van deze techniek.
  Als je zulke successen wilt dan moet je deze training volgen en een nieuwe en effectieve gereedschap toevoegen bij je toolbox. Ik gebruik deze techniek in alle situaties van afvallen tot stoppen met roken en van stoppen met roken tot oplossen van trauma’s of wegnemen van chronische pijn.
  Emotionele healing is een nieuwe techniek met verbluffende resultaten, snel, effectief en “to the point “zonder poespas. Emotionele healing is tot stand gekomen door een combinatie van “Emotion Code”, “hypnose” en “Swan-technieken”. Door de combinatie van deze drie krachtige technieken is er een nieuwe methode ontstaan die nergens in Nederland wordt onderwezen. Ik heb deze methodologie ontwikkeld zodat de oorzaak van problemen snel en met hoge nauwkeurigheid opgespoord en opgelost kan worden. Ik wil graag deze methodiek met jullie delen.
  Deze training is bedoeld voor therapeuten die hun technieken willen verbeteren en een revolutionaire techniek willen toevoegen aan hun “tool box”. In deze training ga je leren hoe lichamelijke en mentale klachten uitingen zijn van energetische verstoringen of blokkades in het energiesysteem van ons lichaam.
  Met deze methode kom je snel in contact met het onderbewuste. Daarmee kan ons lichaam, een deel van ons onderbewuste, via een kinesiologisch bevragingsproces aan de antwoorden komen die ons helpen om achter de oorzaak te komen van je klacht, zowel geestelijk als fysiek.
  Het uitzoeken van vastzittende emoties wegens de energetische blokkade en het opheffen van deze blokkade zijn de belangrijkste onderdelen van deze methodiek. Voor het behandelen en het opheffen van blokkerende emoties met deze techniek hoef je weinig tot geen verdere geschiedenis of andere informatie te hebben. Daarom gaan wij niet terug naar een traumatisch ervaring en wij hoeven niets te herbeleven.
  Als therapeut ben je altijd op zoek naar nieuwe, verbeterende methodes om je cliënten effectiever te kunnen helpen. Hier is je kans om je kennis naar een hoger niveau te brengen met deze unieke methode.
  Wat leer je in deze training?
 • Je leert je cliënten snel in hypnose brengen
 • Je leert om snel in contact komen met het onderbewuste
 • Je leert om systematisch vragen te stellen om de onderliggende emoties van de klachten van je cliënten te achterhalen.
 • Je leert op verschillende manieren om emoties weg te nemen
 • Je ontwikkelt zelfvertrouwen om alle uitdagingen aan te gaan

Ervaring Deelnemers

Hypnose training in combinatie met Emotionele Healing
Datum: 4 en 5 mei
Begin tijd: 4 mei om 10.00 uur
Eind tijd: 5 mei om 17.00 uur
Plaats: Tweeschaar 12, 4822 AT Breda
Kosten: 498,- Euro incl. BTW, incl. Thee, Koffie en lunch

Summary