Getuigenissen van Cliënten

 

Reviews op de site

Effective and swift treatment

★★★★★
I had been struggling with fits of rage. After only two sessions with Yousef I'm now able to control my anger successfully and can handle previously difficult situations much better. I can absolutely recommend Yousef!
- Tim

Yousef heeft mij geholpen om angst

★★★★☆
Yousef heeft mij geholpen om angst te releasen op een bepaald niveau. Mijn lichaam reageert inderdaad anders en dat is prettig.
- E.

Effectief en heel benaderbare

★★★★★
Via goede vrienden je contactgegevens gekregen. Niet lang daarna contact met je opgenomen voor een afspraak. Heb bijna 40 jaar gerookt en het lukte me maar niet daar definitief mee te stoppen, terwijl ik dat eigenlijk wel wilde. Tijdens de eerste sessie heb je me je werkwijze uitgebreid toegelicht en ben je direct aan de slag gegaan. Ik was erg op mijn gemak en had vertrouwen in je aanpak en je benadering. Aan het einde van de 2e sessie heb ik mijn shag en aansteker in de afvalemmer gegooid en was blij dat ik het gedaan had. Dit is nu 2 weken geleden en ik kan niet zeggen dat ik niet meer aan een sigaret denk, maar het is wel heel anders. Bewust zijn van niet te roken.Daarom Yousef heel erg bedankt en heel veel succes met je nieuwe eigen praktijkruimte.
- Ronald

Positief

★★★★☆
Yousef staat enorm positief in het leven. Ik kwam bij hem voor mijn slaapproblemen, ervaar elke dag veel pijn (fibromyalgie) Een van zijn eerste vragen was, wat zou je willen? Mijn antwoord: Een leefbaar leven met pijn... Door de positieve energie van Yousef denk ik daar nu anders over. Hij zei zo zul je de pijn altijd bij je houden. Dus stelde hij de vraag nogmaals. Antwoord: Pijnvrij door het leven. Ik ben nog niet helemaal pijnvrij, hij heeft me wel inzichten gegeven hoe ik hier mee om kan gaan. Mijn ernstige slaapproblemen zijn zo goed als weg. Slaap zoveel beter. Het is een bijzondere ervaring om zo in contact te komen met je onderbewuste. Ik kan het zeker aanraden.
- Cindy Hoeks

groot effect van behandeling

★★★★★
Beste Yousef, was 4 December 2016 voor een 2e sessie bij je en Ben nu ruim 5 maanden gestopt met roken. Daar Ben ik heel blij mee en bewijst het effect van je behandeling Nogmaals bedankt Yousef!!!
- Ronald

Positieve ervaring

★★★★★
Ik heb een korte en krachtige hypnose mogen ervaren. Ik voelde me door onregelmatige diensten niet lekker in mijn vel zitten. Ik was niet helder en had een zwaar gevoel in mijn benen. Na de hypnose voelde ik me energiek en zat voor mijn gevoel weer in mijn bioritme. Ik vond het een bijzondere en waardevolle ervaring. Dank je wel Yousef!
- Kris

Nog meer Reviews

Angst en Fobie

Woede

 Stoppen met roken

  Relatieprobleem 

 Nachtmerries

 Allergie

  Stotteren

Chronische Pijn

Afvallen