Emotionele Healing met Hypnose

Emotionele Healing voor stoppen met roken, afvallen wegnemen angst

Sulit je aan bij Emotionele Healers

Zoals al bekend is, is hypnose een krachtige methode om mensen te helpen en verlossen van allerlei problemen. Gedurende mijn zoektocht naar nog krachtiger en effectiever methode om mensen beter te kunnen helpen ben ik tot een nieuwe ontdekking gekomen. Een ontdekking die mij als persoon en beoefenaar van hypnose beter heeft gemaakt.

Door deze ontdekking zijn alle puzzelstukken bij elkaar gekomen in een nieuwe en krachtige methodiek die ik "Emotionele Healing" noem. Deze methode is nog krachtiger, sneller en effectiever dan hypnose alleen. De Emotionele Healing is precisiewerk die ervoor zorgt dat de exacte emoties die verantwoordelijk zijn voor bepaalde problemen geïdentificeerd en geëlimineerd worden. Deze negatieve emoties van de gebeurtenissen van verleden vormen blokkades voor liefde, geluk en connecties met anderen.

Deze emoties blijven in ons lichaam vast zitten en worden ze gevangenen in onze organen en spieren. Deze negatieve emoties zijn gemaakt van energie net als ons lichaam en ze beïnvloeden onze organen en spieren en ze kunnen de oorzaak zijn van chronische pijn, allerlei ziektes en zelfs kanker.

Los maken van deze negatieve emoties maakt de weg vrij voor ons lichaam om zijn zelfgenezing vermogen in werk te zetten. Daardoor lossen de problemen op of worden ze beheersbaar.

Tijdens de sessie waarin de negatieve emoties los worden gemaakt, voelen sommige cliënten die meer gevoelig zijn, hoe de negatieve energie hun lichaam verlaat en dit brengt een gevoel van verlossing op.