Hypnotherapie Breda

Hypnotherapie in Breda

De hypnotherapie van Hypnohelp in Breda staat graag voor u klaar als u extra ondersteuning nodig heeft bij mentale en fysieke problemen. Vanuit mijn praktijk maak ik gebruik van hypnose voor onder andere afvallen, pijnbestrijding en diverse andere soorten klachten. Samen met u zoek ik altijd naar een op maat gemaakte oplossing voor uw probleem. In het dagelijks leven worden we regelmatig geconfronteerd met diverse obstakels.

Dit kan zowel op fysiek als mentaal gebied zijn. Als deze problemen de overhand krijgen, hebben ze een negatieve invloed op ons welzijn. Ze kunnen veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf, traumatische gebeurtenissen of slechte gewoontes. Enige voorbeelden hiervan zijn angsten, paniekaanvallen en fobieën. Maar, ook oude patronen kunnen op de duur voor flink wat problemen zorgen.

Hypnotherapie bij Hypnohelp omgeving Breda

In veel gevallen ontbreekt het ons aan de kracht om hier zelf wat aan te kunnen doen. Hierbij kunt u denken aan het stoppen met roken, een alcohol of andere verslaving. Hypnotherapie van Hypnohelp in Breda wordt tevens veel ingezet voor mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld. Ook allergieën en chronische pijnen kunnen aan de hand van hypnose effectief gereduceerd worden of zelfs verdwijnen. Ook verantwoord afvallen is mogelijk met hypnotherapie in Breda.

Hypnotherapie bij Hypnohelp omgeving Breda

Binnen mijn hypnotherapie praktijk bent u tevens van harte welkom als u op zoek bent naar pijnbestrijding in Breda. Hierbij kunt u denken aan pijnklachten zoals hoofdpijn, rugklachten of andere lichamelijke pijnen. De hypnotherapie van Hypnohelp in Breda maakt gebruik van verschillende technieken. Daarnaast pas ik ook een door mijzelf ontwikkelde methode toe. Daardoor is het mogelijk om uw problemen in slechts enkele behandelingen te verlichten of te laten verdwijnen.

U leert hoe u de controle over uw eigen lichaam en gedachten weer terugkrijgt. Dit verbetert uw welzijn waardoor u weer positief en vol kracht in het leven kunt staan. Daarbij maak ik gebruik van uw onderbewustzijn. In veel gevallen ligt hier de oorzaak van het probleem verborgen. Aan de hand van emotionele healing wordt de oorzaak van uw probleem verder uitgediept. De handeling die daarop volgt speelt in op het verwijderen van de oorzaak waardoor het probleem effectief verholpen kan worden.

Daardoor ervaart u meer innerlijke rust en harmonie. Dit heeft niet alleen een positieve uitwerking op uzelf, maar ook op de mensen in uw directe omgeving. Als u op zoek bent naar hypnotherapie in Breda sta ik graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak.