Zelf-Hypnose Made Easy

 
Meld je aan en word je eigen Therapeut
  • Wil je vreugde terug halen in je leven?

  • Wil je je zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren?

  • Wil je je gezonder en energieker voelen?

  • Wil je je doelen sneller en eenvoudiger bereiken?

Dat kan met ZELFHYPNOSE!

  • Zelfhypnose is de ultieme zelfhulpmethode

  • Zelfhypnose geeft je controle over je geest en lichaam

  • Zelfhypnose is de sleutel tot het onderbewuste

  • Zelfhypnose is niet met geld te betalen

Nu kan je alle aspecten van je leven beinvloeden. Je kunt niet alleen je gezondheid verbeteren, maar zelfs kun je ziekten overwinnen. Het onderbewuste werkt zoals een software op computer , hij draait ofwel op “default” of het doet wat je het opdraagt.

Het onderbewuste maakt meer dan 90% deel uit van onze psyche en heeft controle over functioneren van ons hele lichaam.

De zelfhypnose training is geschikt voor jou, als je je beter wil voelen en controle te hebben over je gezondheid en je emoties of als je nieuwe doelen wil bereiken.

Disclaimer: Deelname aan de zelfhypnose training en toepassen van hypnose vervangt geen reguliere behandelingen door een arts. Ook vervangt het geen medicamenten en wij doen geen beloftes ten aanzien van genezing van ziekten. Wij leren je slechts technieken aan, welke je zelf kunt gebruiken om jouw toestand en situatie te verbeteren.

Wat kun je met Zelfhypnose?

Misschien vraag je af of zelfhypnose werkt ook bij mij, of kunnen alleen speciale groepen van mensen dit?

Nee, het antwoord is duidelijk. Er zijn geen speciale eisen om zelfhypnose te kunnen leren of toepassen. Ook wanneer je zelfhypnose tot nu toe offiiceel nog niet toegepast heeft, je bevond je al eerder in een soortgelijke toestand. Denk maar eens aan tijdens het autorijden. Je beriekt je bestemming en je mist 20 km die je gereden hebt zonder het in de gaten te hebben. Of wanneer je ergens geconcentereerd mee bezig bent en iemand iets tegen jou zegt en dat je dit helemaal niet gehoord hebt omdat je een spannend boek aan het lezen was of een spannende film aan het kijken was.

Met behulp van zelfhypnose kun je dingen bereiken, waarvan je dat nooit had gedacht en je bereikt je doelen heel veel sneller dan elke andere zelfhulpmethode. Je kunt zelfhypnose niet alleen inzetten voor psychische verbeteringen, maar ook voor lichamelijke problemen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de hand van een anker pijn laten verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen. Je kunt je stress beheersen of je volledig concentreren om veel effectiever te leren.

Hoe leer ik Zelfhypnose?

Er zijn veel verschillende manieren om zelfhypnose te leren. Je kunt zelfhypnose zelf leren, online leren, via een CD of een training zoals mijn training gaan volgen. Het leren van zelfhypnose aan de hand van zelf-training of via boeken of online is een moeizaam en langdurig proces.

Waarvoor kan ik Zelfhypnose gebruiken?

 Zelfhypnose kan je op erg veel gebieden toepassen. In feite zijn er slechts weinig problemen in je leven waar zelfhypnose je niet mee kan helpen. In de onderstaande lijst heb ik een aantal van deze problemen vermeld. De problemen die opgelost kunnen worden beperken zich niet tot de onderstaande lijst.

*  Allerlei verschillende angsten zoals hoogtevrees, vlieganst, spinnenangst of spreken in openbaar
*  Lichamelijke problemen
*  Dwangneurose
*  Allergieën
*  Astma
*  Schuldgevoel, Woede aanvallen, agressie, bedroefdheid
*  Verslavingen (roken, blowen, eten etc.)
*  Stress
*  Maagklachten
*  Paniekaanvallen
*  Hoofdpijn, migraine, nek- en schouderklachten
*  Vermoeidheid
*  Verkoudheid, hoesten, heesheid
*  Depressies
*  Chronische pijnen

Waarom werkt Zelfhypnose?

In hypnose werken suggesties veel beter dan bij een normale bewustzijnstoestand. In normale toestand worden de suggesties die je aan jezelf geeft, zogenaamd “Pep talks” worden tegen gehouden door kritische factor van je bewustzijn maar in hypnose worden de suggesties door het onderbewuste direct geaccepteerd. Als het ware wordt de kritische factor omzeild. Hierdoor wordt elke suggestie als ‘waar’ aangenomen en in het onderbewustzijn opgeslagen en uitgevoerd. Bij zelfhypnose worden de suggesties door je zelf gegeven. Je bent dus diegene die bepaald wat- en hoe iets dient te gebeuren. Dit is het unieke zelfhypnose programma! Waarom zou je hulp zoeken bij een hypnosetherapeut, als je veranderingen ook zelf kunt bewerkstelligen. Het zwaartepunt tijdens de zelfhypnose trainning zal liggen bij problemen zoals angsten, fobieën, stress, zelfvertrouwen.

Met zelfhypnose kun je veel doelen bereiken o.a: Afvallen, stoppen met roken, angsten en fobieën overwinnen (bv. angsten voor beesten, vliegangst, hoogtevrees etc), Zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeteren, gelukkiger voelen,

jouw privéleven en carriere verbeteren, ontspannen en Stress verminderen, seksuele problemen oplossen, beter slapen en nog veel, veel meer!

In de meeste gevallen geven mensen het snel op omdat ze de nuances van de zelfhypnose niet weten en de resultaten uitblijven. Bij groepstraining kun je de juiste houding leren, je kunt vragen stellen en precies doen zoals het moet. Door de nieuwe technieken kun je snel in hypnose gaan, zelfs in een paar seconden. Je gaat zelfhypnose in hypnose leren en tijdens de zelfhypnose gaan wij een ingebouwde test inzetten zodat je zeker weet dat je zelfhypnose real is. Hoewel deze test niet noodzakelijk ik om de gewenste veranderingen te bewerkstelligen, heb je de zekerheid dat in een hypnotische staat bent.