Co_Page

Deze pagina is alleen bedoeld voor Co Slotwijk om zijn rapporten op te zetten.

Co Slotwijk

Issue: Pijn aan de zijkant door tumor dat uitgezaaid is van longen naar ribben (rechte rib (8))

51/2 jaar geleden is een tumor geconstateerd in de longen met doorsnij van 1 cm. In totaal 5 straling gehad (groot), 1 straling (klein) en 11 Chemo maar het problem was niet opgelost. Uit de laatste meting is gebleken dat uitzaai geweest naar ribben (rechte kant) met een grotte van 2×6 cm2. Er waren ook verschillende pijnbehandeling geweest door pijnkliniek en op dit moment onder behandeling met immunotherapie.

Eerste Hypnosesessie:

Weggehaald Emoties van moeder/hemzelf

Een gedachte over “Co_Page

 1. De eerste 4 dagen diet voor Co:

  Dag 1
  Met lege maag drink je 1 glas water met daarin een laxeermiddel (Organisch). Tot 3 uur eet niets maar je kunt wel water drinken.
  Na de derde uur kun je beginnen met het drinken van de sap van vijg die je van tevoren voorbereid hebt. Als je honger krijgt kun je de vijgen in de vijgensap opeten. Probeer het eten zolang mogelijk uit te stellen.

  Vijgensap: 3-4 vijgen in een glas water (3x, 2 in de koelkast voor later, 1x buiten koelkast voor gebruik voor de eerste dag). Vijgen moeten 6-8 uur in het water blijven totdat ze helemaal geweekt zijn.

  Dag 2
  Begin met de vijgensap en gedurende dag drink je de rest van de sap en als je honger hebt mag je de vijgen opeten. In de tweede dag mag je appel en peren eten.

  Dag3
  Begin je met de vijgensap en gedurende dag drink je de rest van de sap en als je honger hebt mag je de vijgen opeten. In de tweede dag mag je appel en peren eten en ongetrooste/ongezouten noten toevoegen aan je dieet (walnoten, amandelen, pistachenoten
  , etc.)

  Gedurende deze dagen probeer zoveel mogelijk water(liefst, gefilterd) te drinken en het eten van andere dingen uit te stellen. Probeer zoveel mogelijk te sporten zodat je begint te zweten. De vierde dag kun je salade eten, fruit en ongetrooste/ongezouten noten

  Na de vierde dag vraag ik aan jou om duidelijk aan te geven hoe het met je gaat, (stoelgang, energy, plassen, etc.), wat je gegeten hebt, hoe is het met je sporten, gebruik van je medicatie, je gewicht, de conditie van je huid, etc.

  Als je nog vragen hebt hoor ik ze graag.

  Gr. Yousef

Geef een reactie