Emotional Healing Red de Wereld

Emotionele healing met hypnose in Breda

Emotionele healing is een methode die vaak schitterende resultaten oplevert met prachtige voordelen, zowel fysiek als mentaal.

Zijn er soms emoties die je hebt ervaren en die je liever niet had gevoeld? Als je zoals de meeste mensen bent, heeft je leven zijn donkere tijden gehad. Je hebt waarschijnlijk momenten ervaren van angst, en andere tijden van verdriet, woede en frustratie. Misschien heb je periodes ervaren van boosheid, maar ook depressie, laag zelfbeeld, hopeloosheid, of een andere negatieve emotie.


Wat je je misschien niet realiseert, is dat sommige van de negatieve
emoties die je hebt meegemaakt, zelfs al heb je ze lang geleden gevoeld, nog steeds problemen voor je kunnen creëren op een subtiele, maar toch zeer schadelijk manier.
De Emotional Healing gaat over het vinden van die oude emoties en het releasen van negatieve energie voor altijd. Veel mensen hebben ontdekt dat wanneer ze vrij zijn van hun opgesloten emoties, ze in staat zijn om gezonder en gelukkiger te leven. Zelfs één opgesloten emotie kan  zowel fysieke als mentale problemen veroorzaken.

Opgesloten emoties zijn veroorzakers van onzichtbare epidemie.

Je ervaart gedurende dagen en jaren van je leven verschillende soorten emoties. Het leven kan soms moeilijk zijn en emoties kunnen je overweldigen. Ieder van ons ervaart soms extreem negatieve emoties. De meeste mensen vergeten liever een aantal van deze emoties, maar helaas blijft de invloed van deze gebeurtenissen bij ons in de vorm van opgesloten emoties.


De meeste mensen zijn verbaasd als ze ontdekken dat hun “Emotionele bagage” meer letterlijk is dan ze hadden gedacht.  Opgesloten emoties bestaan eigenlijk uit goed gedefinieerde energieën die een afmeting en vorm hebben. Hoewel ze niet zichtbaar zijn, zijn ze zeer reëel.

Uw toekomst is gegijzeld
Heb je ooit het gevoel dat je gebukt gaat onder het gewicht van iets waar je niet helemaal je vinger achter kunt krijgen? Misschien is je leven niet zo gelopen als je had gehoopt. Misschien lijken je pogingen om duurzame relaties te vormen nooit te werken. Misschien wens je dat bepaalde gebeurtenissen in je verleden nooit hadden plaatsgevonden maar voel je je machteloos om ze los te laten. Misschien heb je het gevoel dat je huidige bestaan is gegijzeld door je verleden op een vage en ondefinieerbare manier.

De Schade die opgesloten emoties veroorzaken
Opgesloten emoties kunnen ervoor zorgen dat je verkeerde aannames maakt. Ze zorgen  ervoor dat je te heftig gaat reageren op onschuldige opmerkingen en gedrag van anderen verkeerd gaat begrijpen, wat je relatie kapot kan maken. Erger nog, opgesloten emoties kunnen
depressie, angst en andere ongewenste gevoelens creëren die je niet kan los laten. Ze kunnen de goede werking van de organen en weefsels van uw lichaam verstoren, je fysieke gezondheid aantasten, waardoor pijn, vermoeidheid en ziekte kunnen optreden.

Maar het maakt niet uit hoe groot je lijden is, de onzichtbare energie van opgesloten emoties zal niet gediagnosticeerd worden door de conventionele geneeskunde, ook al zijn ze misschien een belangrijke oorzakelijke factor in je fysieke en mentale moeilijkheden.
Om een probleem dat te maken heeft met je gezondheid of welzijn te elimineren, moeten de onderliggende oorzaken van het probleem worden aangepakt.

Er zijn vele krachtige geneesmiddelen die de symptomen van ziektes kunnen verlichten maar wanneer het medicijn is uitgewerkt, komen de symptomen terug omdat de onderliggende oorzaken van de ziekte niet behandeld zijn.

Opgesloten Emoties en Ziektes
Het oudste idee in de geneeskunde is dat ziekte wordt veroorzaakt door onbalans in het lichaam.

Opgesloten emoties zijn misschien wel de meest voorkomende vorm van onbalans waar mensen last van kunnen krijgen. Ik geloof dat opgeslagen emoties zijn betrokken bij bijna alle ziektes, direct of indirect. Omdat opgeslagen emoties bijna universeel zijn, omdat ze vervorming op het gebied van energie van het lichaam creëren en omdat ze volledig onzichtbaar zijn, kunnen ze een ongelooflijk breed scala fysieke en mentale problemen veroorzaken zonder ontmaskerd te worden. Opgeslagen emoties zijn een echte epidemie, en zijn de verraderlijke , onzichtbare en onmerkbare oorzaak van veel leed en ziekte, zowel fysiek en emotioneel. Opgeslagen emoties verlagen het immuunsysteem en maakt het lichaam kwetsbaarder voor ziektes.  Ze kunnen lichaamsweefsels vervormen en blokkeren het stromen van energie en ze voorkomen de normale functie van organen en klieren.

De Emotionele healing is makkelijk te gebruiken en is precisiewerk. Soms brengt het releasen van opgeslagen emoties spontaan en zichtbaar effect, soms zijn de effecten subtieler maar ze brengen altijd een groter

gevoel van tevredenheid en vrede, hetzij onmiddellijk hetzij geleidelijk.