Wat betekent een sessie voor jou?

Normaal gesproken schrijf ik niet over de ervaringen van mijn cliënten in mijn blog maar dit verslag is heel mooi om niet te delen. Hier is het verslag:

Ik ging voor een tweede sessie naar Yousef. De eerste keer, zo’n 2 maanden geleden, was er al zoveel bijzonders gebeurd! Ik ben al jaren chronisch vermoeid met een scala van klachten meer: heftige allergieën, kortademigheid, snel overprikkeld en emotioneel, vaak depressief voelend, me klein voelend, moeilijk grenzen aan kunnen geven waardoor ik vaak weer lichamelijke klachten kreeg als teken van ‘nee’ kennelijk. Maar vaak daar nog overheen gaan etc etc. Al meer dan 20 jaar lang loop ik met deze klachten rond. Bij de eerste sessie was er in zo’n 2 uur al heel veel positief bewerkstelligd. Ik voel me al een stuk minder zwaar moe en depressief. Zo bijzonder! Er was een diepe wond ingelost in mijn ziel.
Deze tweede sessie ging ik eigenlijk voor mijn allergieen voor katten en huisstofmijt, omdat deze me toch wel veel parten speelden en ook vermoeidheid in de hand werkten. Maar wat er deze sessie loskwam… een ontzettend diep weggestopt trauma. Echt een ontzettend zwaar iets, wat ik liever verder niet uit de doeken doe. Yousef sprak met mijn onbewuste. Ik was er wel lichtjes bij met mijn bewustzijn en hoorde en ondervond dus wel wat er zich afspeelde. Maar het was alsof ikzelf in een schemertoestand gezet werd door Yousef en hij een diep contact aanging met mijn ziel, met mijn diepere weten, met mijn onbewuste dus.. 
Yousef voerde eea in visualisatie uit bij mij, waar al heel veel emoties bij los kwamen. Hij stelt vragen, soms vragen waar ik niet weet waar het nou precies over gaat. En mijn vingers die voor ja en nee staan die antwoorden als vanzelf. Bij een ja gaat mijn wijsvinger als vanzelf omhoog en bij een nee mijn pink. Heel bizar om dat zo te ervaren… Ik stuur het iig niet aan met mijn hoofd. Mijn fysiek, mijn onbewuste doen dit als ‘vanzelf’.
Op een gegeven moment liep het vast en vroeg Yousef, terwijl ik dus in een soort van trance was of ik het uit kon spreken. Als bijna vanzelf kwamen de woorden uit mijn mond. Met hoten en stoten. Ik schrok en begon te huilen en alles kwam los. Yousef begeleide mij hier zo goed en zo liefdevol in!! Echt een enorm groot compliment!!!!!! Ik had niet beter opgevangen kunnen worden!! zo ontzettend met zoveel liefde voor mezelf mogen hebben, rechtgezet hierin!!! 
Op een gegeven moment leek alles zich in mijn lichaam ter plekke in genezing gezet… De ‘wond’ in mijn buik die ik tijdens de sessie voelde, leek ineens te helen, en ineens voelde ik me weer helemaal blij worden en zo krachtig en zo intens blij en vol vreugde en ademende ik weer beter.. Het was zoo bijzonder!!!! 
Volgens mijn onbewuste zijn mijn allergieën niet meer nodig om mij ‘te beschermen’. Ik moet eerlijk bekennen dat ik sinds  die tweede sessie een stuk beter ademhaal en stukken beter geslapen heb. Binnenkort ga ik mijn kattenallergie testen.. hopelijk is die echt weg, of trekt ie nog weg.. en kan ik ze knuffelen en aaien en word ik er niet meer doodziek van. Net als met mijn stofallergie (echt een crime want stof is overal…) Mijn stofallergie lijkt iig al een stuk minder.
Ik voel me echt rustig sinds mijn laatste sessie. Het is echt ongelofelijk waar Yousef me in korte tijd in kan zetten qua gevoel, kracht en liefdevol zijn, dat dit dus wel binnenin mij aanwezig is. In woorden amper uit te leggen. Heel bijzonder. 
Echt ongelofelijk wat zo’n diepgeslagen ’trauma’ met een mens kan doen. 
In het dagelijks leven loop ik wel weer tegen eea. aan waardoor ik terugval heb. Maar lang niet meer zo diep als eerst, en ik weet nu dat ik wel krachtig kan zijn en eigenlijk veel meer kan. Het zware gevoel is iig sinds de sessies met Yousef een stuk minder zwaar voelend, en ik weet nu dat er een deel in mij is waar mijn gezondheid zit en ik me heel fijn kan voelen. Het is angst en trauma wat me onderuit haalt. Ik ben me er veel bewuster van, en bewustwording is stap 1 toch!