Hulp voor afvallen en stoppen met roken verhuist

Hypnose en hypnotherapie verhouzing

Hypnose en hypnotherapie verhouzingNet als een mens gaat je bedrijf zich ook ontwikkelen. Ongeveer 5 jaar geleden startte ik mijn hypnosepraktijk bij Zuiderlicht in Breda. Ik heb mooie momenten meegemaakt bij mijn praktijk in Zuiderlicht, samen met mijn vele tevreden cliënten. Ik heb veel cliënten mogen helpen met o.a. slaapproblemen, afvallen, stoppen met roken, angst en fobieën.

Op een gegeven moment heb ik besloten om een eigen praktijkruimte op te zetten en ben ik in Prinsenbeek beland met mijn nieuwe hypnosepraktijk. Ik was ontzettend blij om mijn eigen hypnosepraktijkruimte te hebben. Een ruimte die ik zelf kon inrichten naar mijn eigen smaak en energie. Ik was bijna 7 maanden werkzaam in Prinsenbeek toen ik de mogelijkheid kreeg om een grotere praktijk te huren bij Sociaal Cultureel Centrum ‘t Kraaienest bij winkelcentrum Heksenwiel in Breda.
‘t Kraaienest is een bekend sociaal cultureel centrum in de Haagse Beemden waarin heel veel activiteiten plaatsvinden. Dit centrum wordt druk bezocht en daarom is deze plaats de beste plek om mijn hypnosepraktijk te vestigen.

Op 15 augustus kunt u een kijkje komen nemen in mijn praktijk zodat ik u meer kan vertellen over hoe ik werk en met wat voor problemen ik kan helpen. Neem a.u.b. uw vrienden, collega´s en familie mee. Laat deze gelegenheid u, uw kennissen, vrienden en familie niet ontgaan.

Bent u benieuwd, geïnteresseerd en wilt u iets leren op deze avond dan bent u van harte welkom in mijn praktijk. Hier zult u horen, zien en ervaren hoe ik mensen zoals u kan helpen om een makkelijker en beter leven te hebben, een leven zonder problemen en klachten.

Ik ben er helemaal klaar voor, u ook?