Wat heeft hypnose te maken met fitness?

Afvallen en sporten met hypnose

motivatie omte sporten met hypnose en hypnotherapie

Vandaag ben ik een artikel tegengekomen dat mij zeer interesseerde. Het ging over het feit dat veel mensen problemen hebben met hun gewicht. Veel mensen beginnen vol goede moed met afvallen maar ze stoppen snel met hun dieet of met hun sportactiviteiten.

Een dochter en moeder zijn op het idee gekomen een programma op te zetten om niet alleen het lichaam te veranderen maar ook de mindset. Het programma heet Fittnosis. Dit programma wordt gerund door een hypnotiseur (moeder) en een fitness instructeur (dochter).

Hypnose werkt perfect voor afvallen. Wanneer je hypnose combineert met fitness dan heb je de beste combinatie. De resultaten van dit programma zijn wonderbaarlijk. Er worden regelmatig bootcamps georganiseerd voor 100 tot 300 mensen voor het veranderen van hun mindset over sporten en voeding. Dit brengt ze dichter bij hun doel qua gezondheid en afvallen.

Een van de participanten vertelde dat ze 15 kilo was afgevallen en dat haar leven volledig veranderd was. Ze vond het geen probleem om gehypnotiseerd te worden en ze is heel blij met het resultaat. Ze vertelde dat haar eetpatroon ook veranderd is en dat ze heel blij was met de veranderingen. Vroeger had ze problemen met koolhydraten (suiker, zetmeel, etc.) en nu wil ze deze helemaal niet meer eten.

Een andere participant had Fittnosis aangeraden bij iedereen die moeite heeft met wilskracht en motivatie om te sporten. Ze vertelde dat dit de beste manier is om weerzin tegen sporten zonder moeite te overwinnen, omdat het echte probleem voor afvallen de mindset is.

Voor meer informatie hierover kunt je ook onze Facebook pagina bezoeken;  https://www.facebook.com/Fitnose/