Stoppen met roken in Breda en omgeving

Stoppen met roken in Breda hypnohelp

Wat zit er in sigaretten?

Jaarlijkse sterven er 20000 mensen als gevolg van roken. Waarschijnlijk weet je dat roken gevaarlijk is voor je gezondheid en dat verschillende gifstoffen toegevoegd worden aan sigaretten. Maar hoe gevaarlijk is roken en wat hebben ze toegevoegd aan sigaretten?

Bij Hypnpohelp in Breda en omgeving helpen wij mensen snel en makkelijk af te komen van de rookverslaving en om zonder terugval teestoppen met roken.

Er worden veel additieven toegevoegd in sigaretten door de tabaksindustrie. Er zijn verschillende delen van de tabaksindustrie en ze produceren verschillende tabaksoorten voor bv. Shag, tabak voor de waterpijp en kauwtabak. Alle deze tabaksoorten zijn giftig.

Je kunt ernstige ziekte krijgen door het gebruik van tabaksproducten. Maar je vraag je af waarom mensen roken als ze weten dat roken dodelijk is? Fabrikanten van tabaksproducten maken het gebruik van tabaksproducten aantrekkelijk en lekker door het toevoegen van verslavendmakende stoffen.

Hoe gevaarlijk zijn de toegevoegde additieven?

De additieven in tabaksproducten zijn zeer giftig en gevaarlijk. Je weet al dat sigaretten nicotine bevatten maar wat denk je wanneer je hoort dat sigaretten ook o.a. waterstofcyanide (rattengif) of chroom6 (zeer kanker wekkend), of arsenicum (insectengif) of formaldehyde (conserveren van lijken)  bevatten? Bij Hypnohelp in Breda waar mensen geholpen worden om te stoppen met roken wordt uitgelegd hoe deze stoffen werken op je lichaam.

Niet veel mensen weten dat sigaretten suiker vatten en dat suiker meer verslavend  is dan nicotine. Dit is de reden waarom ex-rokers meer gaan eer snoepen wanneer ze gestopt zijn met roken. De verslaving aan suiker ligt meer aan omstandigheid, gewoontes, maatschappelijke gebruiken en de manier van leven. Bovendek suiker smaakt goed maar Nicotine smaakt verschrikkelijk.

Bij Hypnohelp in Breda en omgeving waar mensen gelopen worden met stoppen met roken komt de neiging om te snoepen niet voor omdat de verandering van de mindset dieper gaat dan gewoon stoppen met roken. Dan is er geen terugval en geen snoepen  wanneer je stopt met roken door de expertise van hypnotiseur van Hypnohep in Breda en omgeving.

Hieronder zie je een aantal video’s over de additieven die gebruik worden in sigaretten.

Rattengif, zit dat echt in een sigaret?

Giftig chroom6, zit dat echt in een sigaret?