Geen categorie

Stoppen met roken met hypnose

Stoppen met roken in Breda

Roken is een gewoonte en verslaving
Stoppen met roken in BredaAls je wilt stoppen met roken dan moet je in contact komen met je onderbewuste. Alle onze gewoontes zijn opgeslagen in ons onderbewuste. De verslaving aan nicotine bestaat maar het is niet sterk als de gewoontes die geassocieerd zijn met het roken.

Als de verslaving aan nicotine sterk was had ik cliënten voor verslaving aan nicotine- kauwgums of -patches. Een roker associeert het plezier en rust in het leven aan sigaretten. Dus een roker is meer verslaafd aan gewoontes van het roken dan de nicotine.

Hypnose breng je in contact met je onderbewuste waarin je gewoontes en gedrag gevormd en opgeslagen zijn. Wanneer je je realiseert dat roken een gewoonte is dan maakt dit het stoppen met roken een stuk makkelijker. Roken is een gewoonte geworden omdat op een moment van je leven heb je dat nodig gehad, bijvoorbeeld om je vertrouwen te verhogen om ergens bij te horen of om je te relaxen of voor andere redenen.

Hypnose c.q. Hypnotherapie bij hypnosepraktijk in Breda is een juiste gereedschap om jou vrij te maken van deze gewoontes. Het is belangrijk dat je écht wilt stoppen met roken en dat je 100% achter je beslissing staat, niemand anders kan dit voor jou doen. Jouw beslissing om te stoppen met roken is een belangrijk deel wanneer je contact opneemt met hypnosepraktijk in Breda.

Bijna meteen na het stoppen met roken zal je je beter, schoner en frisser gaan voelen. Je gezondheid zal verbeteren, eten zal meer smaken, je krijg meer energie en het beste is dat je trots zult zijn op jezelf. Je zult het gevoel van zelfvertrouwen krijgen omdat je hebt gestopt met deze vieze gewoonte en nu heb je complete controle over je leven. Je wordt de baas van je leven en er is geen afhankelijkheid aan sigaretten.

Als je witl de controle over je leven en je gezondheid terug hebben neem contact met hypnosepraktijk in Breda op zodat wij samen met jou einde kunnen maken aan deze ongewenste gewoonte c.q. verslaving.

Summary
Stoppen met roken
Service Type
Stoppen met roken
Provider Name
hypnosepraktijk Hypnohelp in Breda,
Tweeschaar 12,
Description
Stoppen met roken met hypnose bij hypnosepraktijk Hypnohelp in Breda